Menu

Foto natječaj „Volim svoju županiju“

Počinje foto natječaj „Volim svoju županiju“

Zagreb/Gospić, 5. travnja- Još dva dana nas dijele od okončanje novog foto-natječaja  „Volim svoju županiju“ kojega je objavila Hrvatska zajednica županija. Prijave na Natječaj zaprimaju se zaključno sa  7. travnja 2017., a poziv se odnosi na sve amatere i profesionalce koji da se bave fotografiranjem. Ovo je ujedno i natječaj čiji rezultati prikazuju manje poznate i vrlo zanimljive detalje hrvatskih županija.

Nagrade  se dijele u tri kategorije: najbolja fotografija prema broju dijeljenja, najbolja fotografija prema broju lajkova te najbolja fotografija prema izboru stručnog žirija. Stručni žiri čine  Martina Brautović, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Zagrebačke županije, Sandra Pinjuh, zamjenica predstojnika Ureda župana Vukovarsko-srijemske županije te profesionalna fotografkinja Mare Milin.

Mare Milin je s razlogom jedno od najpoznatijih imena hrvatske fotografije, iza sebe ima samostalne i skupne izložbe u zemlji i inozemstvu, a fotografijom se namjerava baviti „dok je u njoj duha i daha“.

Fotografije se na natječaj predaju putem Facebook aplikacije na linku:https://www.facebook.com/HrvatskaZajednicaZupanija/app/1571188149871981/

Ovogodišnja novost je Instagram profil volimsvojuzupaniju, na kojem ćete moći pratiti aktualnosti vezane uz natječaj, stoga svakako ne zaboravite provjeriti hashtagove #volimsvojuzupaniju i #hrvatskazajednicazupanija

Najbolje fotografije bit će dio velike izložbe koja će obići cijelu Hrvatsku. Najbolje fotografe očekuju i bogate nagrade. Budući da se u Ličko-senjskoj županiji nalaze tri nacionalna parka, Park prirode Velebit, brojne geomorfološke posebnosti i zaštićeni prirodni resursi, za očekivati je da će se sa ovih prostora na natječaj „Volim svoju županiju“ prijaviti veći broj foto-radova.

 

HZŽ/M. S.

back to top

LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić
Tel: + 385 53 588 279
Fax: +385 53 572 100
E-mail: info@licko-senjska.hr
web: www.licko-senjska.hr
OIB: 40774389207
IBAN: HR5123400091800009008

LINKOVI

KONTAKT

DOKUMENTI