Menu

Župani Jelić i Žinić u posjetu Ličko-senjskoj županiji

Ličko-senjsku županiju posjetili su Damir Jelić, župan karlovački i Ivo Žinić, župan sisačko-moslavački kojom prilikom su sa kolegom i prijateljem dr.Darkom Milinovićem, županom održali radni sastanak na temu zajedničkog projekta uspostave cjelovitog sustava gospodarenja otpadom.

Razgovaralo se o aktivnostima na provedbi projekta, međusobnim pravima i obvezama Županija kao i formaliziranju načina sufinanciranja izgradnje i uspostave regionalnog centra za gospodarenje otpadom čemu slijedi skoro potpisivanje Sporazuma.

Potpisano pismo namjere o sklapanju razvojnog sporazuma s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Na sastanku župana Milinovića, Jelića i Žinića potpisano je Pismo namjere o sklapanju razvojnog sporazuma s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije kojim će biti usuglašeni prioriteti razvoja regionalne razine i utvrđeni strateški projekti koji pridonose razvoju ovih županija.

Supotpisom razvojnog sporazuma Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije osigurati će sredstva za njegovu provedbu kroz operativne programe.

Karlovačka i Sisačko-moslavačka županija partneri Ličko-senjskoj 20. jubilarne manifestacije „Jesen u Lici“

Župan Milinović pozvao je župana Jelića i župana Žinića da Karlovačka i Sisačko-moslavačka županija budu županije partneri Ličko-senjskoj županiji u organizaciji 20. jubilarne manifestacije „Jesen u Lici“ što su Župani sa zadovoljstvom prihvatili. To je još jedna potvrda uspješne suradnje ovih triju županija te direktan poticaj gospodarskoj razmjeni između županija.

back to top

LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić
Tel: + 385 53 588 279
Fax: +385 53 572 100
E-mail: info@licko-senjska.hr
web: www.licko-senjska.hr
OIB: 40774389207
IBAN: HR5123400091800009008

LINKOVI

KONTAKT

DOKUMENTI