Menu

Župan Milinović na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Karlobag

U povodu proslave Dana Općine Karlobag i njezinog zaštitnika sv. Karla Boromejskog u vijećnici Općine Karlobag upriličena je svečana sjednica Općinskog vijeća  pod predsjedanjem predsjednika Mate Bačića na kojoj su nazočili brojni gosti i građani Karlobaga. U svom govoru načelnik Općine Ivan Tomljenović iznio je sve projekte koji su realizirani u proteklih godinu dana te planove za buduće razdoblje, a sve u cilju izgradnje i uređenja Karlobaga.

U svom prigodnom govoru župan dr. Darko Milinović izrazio je zadovoljstvo na  uspjesima Općine Karlobag te pohvalio uspješnu suradnju Ličko-senjske županije i Općine Karlobag, iznijevši neke od projekata koje županija i županijske institucije provode na području  ove Općine.

Povodom Dana Općine Karlobag odlukom Općinskog Vijeća,  dodijeljena su  javna priznanja za doprinos  na mnogim područjima djelovanja. Za djelovanje na animaciji djece i mladih nagrađen je Nenad Tuškan. Javno priznanje pripalo je Klubu za športski ribolov na moru  „Bura“ koji je dao veliki doprinos u populariziranju ribolova na moru, kao i organiziranjem ekoloških akcija. Javno priznanje dobio je  i Ivan Vrban koji je na županijskoj vrtićkoj Olimpijadi u trčanju na 50 metara osvojio drugo mjesto.

back to top

LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA

Dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić
Tel: + 385 53 588 279
Fax: +385 53 572 100
E-mail: info@licko-senjska.hr
web: www.licko-senjska.hr
OIB: 40774389207
IBAN: HR5123400091800009008

LINKOVI

KONTAKT

DOKUMENTI