Unatoč brojnim problemima koji opterećuju naš zdravstveni sustav a potrebno ih je timski rješavati uz puno stručnog znanja, dobre volje i entuzijazma, stižu nam lijepe vijesti iz Opće bolnice Gospić.

Naime, tijekom zadnja tri mjeseca u Općoj bolnici Gospić zaposleno je 25 zdravstvenih djelatnika, od kojih je 1O-ak donedavno učenici srednje medicinske škole u Gospiću. Ovako veliki val zapošljavanja ne pamte ni najstariji zaposlenici, a rezultat je zajedničkog truda i sinergije osnivača Ličko-senjske županije na čelu sa županom Ernestom Petryem, Ministarstvo zdravstva na čelu sa ministrom Vilijem Berošem i ravnateljicom Opće bolnice Gospić na čelu sa mr. Sandrom Čubelić, dr. med.

U novonastalim uvjetima Opća bolnica Gospić imat će oko 255 stalno zaposlenih, a uz 50 vanjskih suradnika i 20 djelatnika iz outsourcinga ostat će i dalje jedan od najvećih poslodavaca u Ličko-senjskoj županiji i mjesto gdje svi građani Ličko-senjske županije i Republike Hrvatske mogu dobiti adekvatnu zdravstvenu zaštitu.

Dobre vijesti – Zapošljavanje u Općoj bolnici Gospić
  Novosti - Sve