Danas su ličko-senjski župan Ernest Petry i ravnateljica Osnovne škole Zrinskih i Frankopana, Otočac Jasminka Devčić obišli višenamjensko školsko igralište u PŠ Švica i završne radove na izgradnji školskog igrališta za potrebe Područne škole „Stjepan Sarkotić“ Sinac.

Prilikom otvorenja višenamjenskog igrališta u Švici ukupne vrijednosti 138.459,73 eura, obećano je postavljanje zaštitne mreže i video nadzora, prvenstveno radi sigurnosti djece i očuvanja javne imovine, a što je obećano, to je i realizirano. Postavljena je zaštitna mreža i video nadzor.

Radovi u PŠ „Stjepan Sarkotić“ Sinac, ukupne vrijednosti 61.144,00 eura, u završnoj su fazi izgradnje. Nakon pripremnih radova, zemljanih radova, radova odvodnje, betonskih radova, radova kolničkih konstrukcija, danas su iscrtane oznake, a slijedi postavljanje urbane opreme, košarkaške, nogometne i odbojkaške konstrukcije, ograde i zaštitne mreže.

Završetak radova očekuje se u predstojećim predblagdanskim danima na osobito zadovoljstvo ravnateljice Jasminke Devčić i župana Ernesta Petryja, te na radost djelatnika i učenika PŠ „Stjepan Sarkotić“ Sinac, koji s ushićenjem prate završetak radova, a uvjereni smo da predmetna investicija veseli i sve mještane Sinca.

Ravnateljica naglašava da su ovakvi i slični projekti, investicije za budućnost koje nas nose naprijed, osiguravaju prostor za igru djece i mladih, za druženje i stvaranje novih prijateljstava. Ravnateljica se javno zahvalila osnivaču škole odnosno Ličko-senjskoj županiji i županu Ernestu Petry na podršci u svim dosadašnjim projektima Osnovne škole u Otočcu.

Župan Petry je nakon obilaska gradilišta odnosno igrališta u Sincu istaknuo da ga jako veseli što će djeca ovog predivnog mjesta u gackoj dolini napokon imati uvjete za igru i bavljenje sportom, te ujedno za nadolazeće razdoblje najavio nove investicije kao i ulaganja u sportsku infrastrukturu i u ostalim dijelovima Ličko-senjske županije.

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Ličko-senjska županija - Uskoro otvorenje školskog igrališta za potrebe škole „Stjepan Sarkotić“ u Sincu
Ličko-senjska županija1000004802
Ličko-senjska županija1000004800
Ličko-senjska županija1000004806
Ličko-senjska županija1000004794
Ličko-senjska županija1000004808
Ličko-senjska županija1000004798
Ličko-senjska županija1000004796
  Novosti - Sve