U znak priznanja i potpore, ličko-senjski župan Ernest Petry danas je u Gospiću primio članove Atletskog kluba Plitvice, brončane osvajače na Prvenstvu Hrvatske u trčanju na 6 sati, održanom u Zagrebu.

Tijekom svečanog prijema, župan Petry uručio je sportašima poseban dar – skulpturu s grbom Velebitske degenije, kao simbol izdržljivosti i snage, vrijednosti koje su sportaši AK Plitvice pokazali na natjecanju. Ovaj gest simbolizira spoj prirodne ljepote i sportskog duha regije, te ističe važnost očuvanja prirodnih bogatstava.

Župan Ernest Petry izrazio je snažnu podršku sportašima AK Plitvice, naglasivši da će Ličko-senjska županija biti uvijek dostupna za pružanje potrebne podrške. Istaknuo je važnost zajedničkog ulaganja u razvoj sporta te izrazio ponos na uspjehe sportaša, smatrajući ih ambasadorima snage i zajedništva. Po njegovim riječima, županija će nastaviti podržavati sportaše kroz različite programe i inicijative, naglašavajući kako je njihov uspjeh motivacija za daljnji razvoj i ulaganje u sport u zajednici.

Ovaj uspjeh naših sportaša nije samo dokaz njihove iznimne predanosti i truda, već i simbol podrške koju klub uživa u lokalnoj i regionalnoj zajednici. Svečani prijem u Gospiću potvrdio je koliko je važno imati podršku na svim razinama.

Iz AK Plitvice poručuju kako ih veseli rastući interes brojnih sponzora koji su prepoznali vrijednost i trud koji ovaj klub ulaže u razvoj atletike i sportskog duha. Njihova podrška je ključna za daljnji napredak kluba i ostvarenje još boljih sportskih rezultata u budućnosti.

Župan Petry primio brončane osvajače medalje i darovao im skulpturu s grbom Velebitske degenije
  Novosti - Sve