Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) objavilo je Poziv na dostavu prijava za sudjelovanje u postupku pred-odabira unaprijed određenih prijavitelja te prioritiziranih i integriranih projektnih prijedloga u svrhu provedbe teritorijalne strategije za područje otoka Ličko-senjske županije.

Temeljem raspisanog Poziva Ministarstva Ličko-senjska županija objavila je JAVNI POZIV za pred-odabir kojim LSŽ poziva potencijalne prijavitelje s otočnog područja Ličko-senjske županije na dostavu prijava za sudjelovanje u postupku pred-odabira prihvatljivih prijavitelja te prioritiziranih i integriranih projektnih prijedloga u svrhu provedbe teritorijalne strategije za područje otoka Ličko-senjske županije, s ciljem prikupljanja informacija o mogućim prijaviteljima i potencijalnim projektnim prijedlozima u okviru prijave na Poziv za pred-odabir prihvatljivih prijavitelja za ulaganja koja će se financirati u sklopu Integriranog teritorijalnog programa 2021.-2027., Specifičnog cilja 5.2. Poticanje integriranog i uključivog društvenog i gospodarskog razvoja, lokalnog razvoja u području okoliša, kulture, prirodne baštine, održivog turizma i sigurnosti u područjima koja nisu urbana .

Javni poziv od strane Ličko-senjske je objavljen na mrežnim stranicama Ličko-senjske županije 21. veljače 2024. i traje do 6. ožujka 2024.

 

Javni poziv i dokumentacija dostupni na sljedećoj poveznici:

 

https://licko-senjska.hr/natjecaji-i-pozivi/zupanija/javni-pozivi-upravni-odjel-za-regionalni-razvoj-i-fondove-eu

 

  Novosti - Sve